Pindakaas van de Pindakaaswinkel uit Amsterdam
13-09-2017

 

Het verhaal achter de eerste pindakaaswinkel van Nederland.

 

Het pindakaas avontuur is begonnen aan de keukentafel bij Michiel Vos. Als pindakaasliefhebber vond hij dat er te weinig mogelijkheden waren en daarom besloot hij te experimenteren met pindakaas en diverse smaken.

 

Na een aantal succesvolle testjes te hebben uitgevoerd besloot hij er serieus werk van te gaan maken. Het idee van de pindakaaswinkel was geboren.

 

In Amsterdam werd de eerste pindakaaswinkel geopend. Door de overweldigende reacties bleek dit een schot in de roos.

 

Bij de pindakaas van de pindakaaswinkel gebruiken ze alleen echte ingredienten: geen palmolie, toegevoegde suikers of kunstmatige smaakstoffen. Daarbij zoeken ze naar de eerlijkste ingredienten: fair trade en/of biologisch. De pinda's worden gemalen en daarna worden de potjes met de hand gemengd en gevuld.

 

Pindakaas is goed voor de spieropbouw, ze bevat veel vitaminie E. Ze bevat ook veel onverzadigde vetzuren en wordt gemaakt met veel liefde. Er zijn 7 smaken lactose vrij, alle smaken zijn glutenvrij.

 

Bij Delikasa hebben we de volgende smaken: naturel, dadel  kaneel, karamel zeezout, kokos zeezout, witte chocolade, chilipeper citroengras en sport. 

 

Wij hebben leuke geschenksetjes, een pindakaasboek en natuurlijk maken we leuke cadeautjes naar uw eigen wensen.