Geitenkaassalade met vijgen-dadelazijn

 

 

Ingredienten

·      Rucola of andere sla

·      Zachte Geitenkaas (chevre buche)

.      Zongedroogde tomaatjes

.      Bosuitje of bieslook

.      Verse franbozen of aardbeien

.      Romige olijfolie (Del Prado / Dulos) 

.      handvol geroosterde walnoten of pecannoten

.      Zwarte olijven

.      Vijgen-dadelazijn (Puur genieten)

.      Grof vers gemalen peper

 

 

Bereidingswijze:

 

Leg de sla op een mooi bord en verdeel de tomaatjes, noten, bosui, frambozen of aardbeien, olijven en geitenkaas erover.

Voeg er ruim vijgen-dadelazijn aan toe en besprenkel vervolgens met olijfolie.

Maal de verse peper over de salade en genieten maar!

 

In plaats van geitenkaas kunt u ook feta of blauwaderkaas gebruiken.

 

 

Eet smakelijk!